Local Jove de Montuïri


Què és?
És un espai a disposició dels joves del nostre poble equipat amb diferents recursos (televisió, DVD, ordinador i WIFI, aula d’estudi, jocs de taula, taula de ping-pong, etc.) per a què aquests els puguin emprar i gaudir.

Què ofereix?
Aquest espai compte amb el servei d'un dinamitzador juvenil el qual s'encarrega: en primer lloc, d'organitzar activitats de diferent índole dirigides als joves (algunes de les activitats desenvolupades a dia d'avui són: sortides al parc aquàtic o al Paintball, excursions, tallers (de decoració de Nadal, de maquillatge, etc.),el torneig d'estiu de futbet, campionats de ping-pong, etc.); en segon lloc, de gestionar l'adequat funcionament de la instal·lació; també d'oferir informació de distinta temàtica (treball, formació, oci, habitatge, etc.); i, en definitiva, de desenvolupar les iniciatives que puguin sorgir de les inquietuds i necessitats dels joves i executar diferents tasques que puguin beneficiar al col·lectiu juvenil a diferents nivells.

Serveis: SERVEI DE DINAMITZACIÓ JUVENIL, SERVEI D’INFORMACIÓ JOVE,CENTRE UNIVERSITARI DE MONTUÏRI,AULA D’ESTUDI I DE TREBALLS EN GRUP,ACCÉS A INTERNET GRATUÏT PER A JOVES,...

A qui va dirigit?
A joves que d’entre 14 i 30 anys; tot i que aquestes edats només són orientatives. 

On?
A la segona planta de l’edifici de la Plaça d’Es Dau conegut popularment com Local Jove.

Quan?

El Local Jove està obert els dimecres de les 15 a les 19 hores.
No obstant, existeix un servei de reserves amb el qual qualsevol jove de Montuïri major de 16 anys pot sol·licitar la clau del Local Jove per a poder-hi anar quan ho desitgi. 

Contacte:

Plaça Es Dau, s/n.
localjove@ajmontuiri.net
Facebook: Local Jove Montuïri
Twitter: Local Jove Montuïri

VOLS ESTAR AL DIA?
Facilita’ns el teu correu-e i t’informarem de totes les nostres activitats i molt més!!! 

PROPOSA!
Local Jove té les portes obertes per a totes aquells joves que vulguin fer les seves propostes o suggeriments. Els escoltarem de bon gust i intentarem tirar-les endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.