Punt d'Informació Ocupacional

Què és el Punt d'Informació Ocupacional?

El Punt d’Informació Ocupacional (PIO) és un servei públic i gratuït que ofereix a tota la població resident a Montuïri informació per a la recerca de feina, formació i/o creació d’empreses.

Com accedir a la informació?

Es pot donar d'alta a les oficines de l’Ajuntament on hi està present un informador d’atenció als usuaris els dilluns, dimarts i dimecres de 9 a 13 hores o enviant un correu-e a localjove@ajmontuiri.net sol·licitant tenir accés en aquesta informació.

D'aquesta manera, es passa a formar part d'un grup tancat dins la xarxa social Facebook on s'hi van publicant novetats sobre formació (cursos, beques, convocatòries, etc.), treball (ofertes, oposicions, borses, recursos, etc.) o creació d’empreses (ajudes, recursos, cursos, etc.).

Què més ofereix el PIO?

Ajuda per elaborar un currículum, identificar recursos específics per facilitar la recerca de feina segons les  necessitats pròpies, donar d'alta a la nostra base de dades incloent-hi el teu currículum, etc. Per tot això és necessari que passis per les oficines municipals.

Joves:

Pel col·lectiu juvenil existeix un punt informatiu específic en el Local Jove i l’horari en què hi pots trobar l’informador és els dimecres i divendres de 15 a 19 hores o sinó els dilluns, dimecres i dijous de 9 a 13 hores a les oficines municipals.