dimecres, 1 de juny de 2016

Montuïri acull aquest dissabte la I Fira del Pa amb Oli


La fira, organitzada per l'Ajuntament de Montuïri i pels restauradors montuïrers, comptarà amb la participació d'un total de dotze comerços locals.

La Plaça Major de Montuïri serà l'escenari de la I Fira del Pa amb Oli, que tendrà lloc el proper dissabte 4 de juny a partir de les 20 hores i que comptarà amb la participació de dotze comerços locals. La fira, organitzada pels propis comerços, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montuïri, té com a principal objectiu el de donar a conèixer els productes locals, així com també el de dinamitzar el teixit comercial del municipi.

Aquesta fira forma part del projecte de dinamització de Montuïri i és una iniciativa que parteix dels responsables del Bar Es Revolt i de S'Hostal amb la idea de potenciar i promocionar el municipi a través del pa amb oli.

Cada un dels comerços participants elaborarà el seu propi pa amb oli i, en funció de l'acompanyament que dugui, tendrà un preu d'un o dos euros. A més, la vetllada comptarà amb vàries actuacions musicals, així com també amb servei de barra de begudes.

Per la seva part, el batle de Montuïri, Joan Verger, ha agraït la participació i la iniciativa dels restauradors i comerços montuïrers, al mateix temps que ha convidat a tothom a assistir-hi. «Montuïri té un potencial molt elevat i la iniciativa de la Fira del Pa amb Oli n'és un clar exemple. Només amb la feina conjunta de totes i tots els montuïrers aconseguirem dinamitzar econòmicament i culturalment el nostre municipi», ha apuntat Verger.

Els dotze comerços participants a la I Fira del Pa amb Oli són els següents:

- S'Hostal
- Es Revolt
- Ses Jardines
- Cent80
- Embotits Mateu Fiol
- Can Xorri
- Gelats Es Molí
- Son Bascós
- S'Embat
- El Botxo
- Forn Can Joan
- Forn Can Salat