dimecres, 6 d’abril de 2016

eBiblio Illes BalearsQuè és eBiblio Illes Balears?

eBiblio Illes Balears és un servei de les biblioteques públiques de les Illes Balears per al préstec de llibres electrònics a través d’Internet. Permet obtenir en préstec obres en format digital per la seva lectura en diferents dispositius: tabletes, telèfons intel·ligents, ordenadors personals o lectors de llibres electrònics compatibles amb DRM d’Adobe.

eBiblio Illes Balears és una iniciativa del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears. 

Poden fer ús d’aquest servei els usuaris de les biblioteques públiques de les Illes Balears.

eBiblio Illes Balears està disponible a l’adreça http://illesbalears.ebiblio.es. També s’hi pot accedir a través de l’App eBiblio, disponible per a iOS i Android.

Pot sol·licitar informació addicional sobre el servei a l’adreça ebiblioteca@bibliotecapalma.com

Què puc trobar a eBiblio?

eBiblio ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials per a públic adult, juvenil i infantil que inclouen obres de ficció dels gèneres de còmic, narrativa, poesia i teatre i obres de no ficció dels gèneres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica i viatges.

Qui pot utilitzar eBiblio?

Pot fer ús d’eBiblio qualsevol persona que disposi d'un carnet d'usuari de les biblioteques públiques de les Illes Balears.

El codi d'usuari o el número de carnet juntament amb la contrasenya o PIN de la biblioteca et permetran accedir a la plataforma de préstec de llibres electrònics.

Si no disposes del carnet d'usuari, el pots sol·licitar a la teva biblioteca. Per poder accedir a eBiblio hauràs d'indicar el teu correu electrònic.

MÉS INFORMACIÓ: