dimecres, 16 de març de 2016

Escola de Pasqua 2016


Es Turonet torna a obrir les seves portes durant les properes festes de Pasqua per tal d'oferir un espai educatiu i de diversió per a infants de tres a dotze anys aquells dies laborables però no lectius, afavorint així a la conciliació de la vida familiar i laboral.

Les activitats giraran entorn un centre d’interès (Pasqua) i consistiran en: 
- Tallers: teatre, cuina, jardineria, música, reciclatge, plàstica, periodisme...diferents tallers que s'adaptin a cada edat i ens ajudin a aconseguir els objectius educatius tot seguint el centre d'interès.
- Contacontes: els contes o rondalles s'acompanyaran d'un taller relacionat amb els seus continguts.
- Jocs: a l'aire lliure i a l'interior. Els jocs permetran treballar l'autocontrol, la descoberta d'un mateix i la interrelació amb els demés.
- Esport: relaxació, esports en equip, massatges, expressió corporal... L'esport és imprescindible per a la nostra salut. 

Les activitats principals seran:
- 30/03/16: Taller “ Màscara i taller de maquillatge”
- 31/03/16: Taller de cuina
- 01/04/16: Taller “ Els cicles de la lluna”

Les activitats es duran a terme a l'edifici de Ca ses Monges (planta baixa), els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril., de les 8:00 a les 14:00 hores

Cada dia té un cost de 5 euros per infant, amb descompte per a segons germans. També s'ha d'abonar l'assegurança del Consell de Mallorca. Podeu trobar més informació al respecte en el full d'inscripció.

Inscripcions: els matins a l’Ajuntament fins dia 25 de març de 2016. També es pot confirmar l'assistència dels infants al correu electrònic localjove@ajmontuiri.net

Full d'inscripció AQUÍ!