dimecres, 17 de febrer de 2016

Diabéticas Aceleradas: Gran Buffet (Ca Ses Brutes)


Dia 5 de març a les 20.00 hores en el Teatre de Petra

Fitxa artística:
Títol: Gran Buffet (Ca Ses Brutes)
Gènere: Comèdia amb números musicals
Durada: 90’ sense descans
Autors: Tomeu Cañellas i Pep Noguera
Direcció: Tomeu Cañellas
Actors: Pep Noguera, Mateu Berga i Miquel (Casta)
Púiblic: Tots els públics

Sinopsi:
La nova i darrera producció de Diabéticas Aceleradas, Gran Buffet (Ca Ses Brutes), es centra en la història de tres germanes bessones de certa edat que regenten un bar a una de les barriades més populars de Palma, la Plaça de Ses Columnes. Avui, aquest antic barri palmesà és una mostra de la societat plural i globalitzada on s'hi mesclen gents de tota casta, de tota raça, de tot idioma i de tot color: blancs, negres, grocs, marronets, verdosos i qualcun amb mal color.

Les nostres protagonistes, na Maria del Calvari, na Maria Mateva i na Maria Tot Sol ens fan participar en la bogeria i la quotidianitat de tres germanes bessones, una separada ja no se sap quantes vegades, una vídua i una que encara no ha conegut homo, filles d'una vídua de marit viu que regenten el bar de la família de tota la vida. El bar és una desfilada de personatges entranyables, atípics, exagerats, maniàtics, bé, del que hi ha a cada casa, a cada carrer i a cada poble. La realitat, de vegades dura però plantejada amb humor, es barreja amb les fantasies del personatges que van i venen per Ca Ses Brutes.

Convidats famosos:
A cada una de les funcions, apareixerà pel bar de Ses Brutes un personatge famós diferent cada dia que serà objecte de qualque malifeta per part de les tres bessones: Victòria Maldi, Jaume Anglada, La Terremoto de Alcorcón, Vivian Caoba i molts d'altres, més qualque batle enrotllat i no imputat seran ben rebuts a Gran Buffet.

Format:
L'obra es presenta amb un format teatralment molt nou, amb l'aire i la forma de les seat-com televisives més autèntiques. Un còctel de situacions quotidianes i còmiques protagonitzades per més de quinze personatges que entren i surten del bar i de les seves vides a l'estil de Siete vidas, d'Aida o de la més nostrada Mossèn Capellà. Gran Buffet és una sèrie de cinc capítols, amb capçalera i resums dels capítols anteriors, feta en viu davant el públic que assisteix a la funció.

Entradas:
Preu de l’entrada a taquilla: 15 euros. 
Preu de l’entrada anticipada: 12 euros. Venda anticipada: cridant al 662 321 421 o al 971 64 41 25 (ajuntament de Montuïri) fins dia 29 de febrer.