dimarts, 19 de gener de 2016

L'Ajuntament convoca un concurs per trobar el logotip de la marca Montuïri

L'Ajuntament de Montuïri ha convocat un concurs públic per trobar un logotip que identifiqui els valors culturals, patrimonials i naturals del municipi per projectar-se com un indret atractiu per als visitants i per a les persones que cerquen un producte turístic de qualitat.

La Junta de Govern de l'ajuntament de Montuïri va aprovar el passat 14 de gener de 2016 la convocatòria d'un concurs públic per crear la imatge de la marca Montuïri. El principal objectiu és trobar un element que ajudi a identificar els valors i els productes d'origen montuïrer i així contribuir a la dinamització econòmica del teixit empresarial i comercial del municipi.

La marca Montuïri serà emprada en el material promocional editat pel consistori com productes i objectes de regal, marxandatge, suports de promoció digital (web, correus electrònics, newsletters, bànners, etc.), displays, cartells i altres suports promocionals com sobres paper de cartes, carpetes, etc. 

Un altre ús previst per a aquesta marca és identificar i donar a conèixer productes de la iniciativa privada (comerços i empreses) que presentin una qualitat demostrada i que hagin assolit el permís de l'Ajuntament per poder utilitzar aquest identificador. Per exemple, es podrà comercialitzar “oli de Montuïri”, “pa de Montuïri”, “vi de Montuïri”, etc. D'aquesta manera els béns de qualitat produïts en el municipi podran presentar un valor afegit sota el paraigua de la maca Montuïri. 

S'espera que el logotip resultant del concurs representi el màxim possible els valors culturals, patrimonials i naturals que poden trobar-se a la vila i al terme municipal de Montuïri. Els principals elements amb els quals s'hauria d'identificar són el jaciment arqueològic de Son Forners, el traçat medieval de la pobla real, el patrimoni historicoartístic i etnològic, el paisatge resultant de l'activitat agrària (especialment cerealística), la Dansa dels Cossiers i el Dimoni o la Fira de sa Perdiu.

Poden participar al concurs totes les persones nascudes abans del 31 de desembre de 2002. El termini per presentar els treballs és de 45 dies després de la publicació al tauló d'anuncis i al lloc web de l'Ajuntament de Montuïri de la convocatòria del concurs. 

La Comissió Avaluadora que faran una primera valoració de les obres estarà formada per la regidora d'Economia, Hisenda i Turisme (que la presidirà), un representant de cada grup polític municipal, un tècnic en disseny gràfic i un historiador local nomenat pel batle. 

La Comissió Avaluadora seleccionarà dues obres de les presentades que consideri més adients per representar la marca Montuïri. Posteriorment, tots els ciutadans i les ciutadanes de Montuïri nascuts abans del 31 de desembre de 2002 podran votar quina ha de ser la imatge guanyadora durant quinze dies. 

El premi per al guanyador, que haurà de cedir els drets del logotip a l'ajuntament de Montuïri, podrà gaudir d'un cap de setmana en un hotel rural o un agroturisme de Mallorca entre l'octubre de 2016 i el març de 2017. 

Més informació: AQUÍ