dijous, 7 de gener de 2016

Festes de Sant Antoni 2016NORMES PER A L'ORGANITZACIÓ DELS FOGUERONS

1. Els particulars, les entitats, els grups o els veïns que vulguin fer un fogueró dia 23 de gener han de comunicar-ho a l'Ajuntament de Montuïri indicant el lloc on tendrà lloc. La comunicació es pot fer a les oficines de la Casa de la Vila, al telèfòn 971644125 o al correu ajuntament@ajmontuiri.net abans de dia 18 de gener.

2. Sempre que sigui possible l'Ajuntament de Montuïri tancarà el carrer on se celebri el fogueró i facilitarà l'arena per cobrir l'asfalt o l'empedrat de la via pública.

3. Els foguerons han de ser de llenya i s'han de muntar en un lloc segur. Queda terminantment prohibit usar fusta amb tatxes, claus o altres metalls. L'Ajuntament de Montuïri es reserva el dret de modificar o cancelar un fogueró per motius de seguretat.

4. Es prohibeix llençar qualsevol artefacte pirotècnic ni cap altre element perillós al foc.

5. Tots els foguerons celebrats dia 23 de gener de 2016 a Montuïri són oberts al públic. Cadascú durà pa i taleca, ormejos per torrar i beure.

6. Els foguerons que s'organitzin sota aquestes normes rebran de la visita de xeremiers, músics i glosadors durant la vetlada. Aquests darrers podran passar bacina entre els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.