dijous, 6 d’agost de 2015

Ca’n Topa es proclamà campió del IV Torneig d’Estiu de FutbetAhir vespre tindré lloc la gran final del IV Torneig d’Estiu de Futbet en la qual els equips Ca’n Topa i Sa Creu es jugaven la primera posició. Ca’n Topa, l’equip format majoritàriament pels quintos d’enguany, aconseguí finalment imposar-se tot proclamant-se campions del Torneig. Tot i que al principi el partit estava molt igualat, a poc a poc Ca’n Topa va aconseguir desmarcar-se aconseguint un resultat final de 10 a 3.

Ambdós equips reberen, de la mà del batle de Montuïri, Joan Verger, la seva respectiva copa enmig d’un ambient de molta alegria per part dels guanyadors i d’una pista plena de veïns i veïnes que no van voler perdre’s la gran final.


El Torneig, que començà la darrera setmana de juny, ha comptat amb la participació de 8 equips els quals s’han anat enfrontant els dilluns, dimecres i divendres a vespre recuperant així  les antigues vesprades d’estiu de futbet al Dau amb l’ajuda també dels quintos i quintes que, novament, han disposat el servei de barra.

Enhorabona als guanyadors i a tots els equips participants!