dimecres, 22 de juliol de 2015

L’Ajuntament de Montuïri implica totes les entitats del poble a participar i organitzar les festes de Sant Bartomeu


El nou consistori montuïrer va reunir totes les entitats socials i esportives del municipi per tal d’explicar el projecte de les festes patronals.

La gestió de les barres de les diferents verbenes de Sant Bartomeu serà compartida entre 5 entitats, així es posa fi a la polèmica dels darrers anys sobre aquest fet.

El nou equip de govern de l’Ajuntament de Montuïri, liderat per Joan Verger, ha  iniciat un procés de participació ciutadana per tal de fer de les distintes entitats del poble, tant socials com esportives, el vertader motor de cohesió i dinamització municipal. Per això, i tot just es va constituir l’Ajuntament, el nou consistori va reunir  totes les entitats socials i esportives montuïreres per explicar-los el projecte de festes que tenien en marxa.

En la primera trobada, el batle Joan Verger va animar a les diferents entitats i associacions del poble a participar i a implicar-se a l’hora d’organitzar les festes patronals de Sant Bartomeu.

Un dels temes abordats durant la reunió va ser el de la gestió de les barres de les diferents verbenes de les festes (Revival i Revetlla).

En aquest sentit, s’ha acordat, entre totes les entitats interessades en participar en l’organització de les festes, que seran cinc les que gestionaran les barres durant Sant Bartomeu: Club d’Atletisme Montuïri, Club Triatló Montuïri, Athletic Club de Montuïri, Banda de Música de Montuïri, i Club de Bàsquet Montuïri. Amb aquest acord entre el consistori i les entitats de Montuïri es posa fi a la polèmica dels darrers anys pel que fa a la gestió de les barres de les diferents verbenes.

Per altra banda, l’Associació de Dones Montuïreres, la Coral Montlliri, l’Agrupació de Protecció Civil de Montuïri, el Mac Juvenil i els Quintos del 97, són algunes de les entitats que han mostrat la seva voluntat de col·laborar també en l’organització de les festes i s’han ofert per desenvolupar algunes activitats per Sant Bartomeu.