dimarts, 14 de juliol de 2015

La Cursa Popular Memorial Margalida Ferrer Frau celebra la seva tercera edició


El restaurant Ca’n Antonio fou ahir l’escenari de la presentació de la III Cursa Popular Memorial Margalida Ferrer Frau, que tendrà lloc el proper divendres 17 de juliol, a partir de les 19 hores, a Montuïri. L’acte comptà amb la presència de Biel Ferrer ‘Baco’, organitzador i pare de Margalida Ferrer, Esteve Barceló, atleta montuïrer i organitzador, i Joan Verger, batle de Montuïri.

Com a nota a destacar sobre l’edició d’aquest any hi ha les carreres per a categories menors: iniciació (300 metres), benjamí (600 metres), aleví (900 metres), infantil (1200 metres) i cadet (podran fer la prova de 6 quilòmetres). A més, la prova tendrà dues distàncies possibles, 13 i 6 quilòmetres, en funció de les preferències dels concursants.

Per altra banda, els organitzadors de la carrera varen agrair al restaurant Ca’n Antonio i a l’Ajuntament de Montuïri, la seva predisposició a l’hora de seguir col·laborant amb l’organització de la cursa, així com també als propietaris de les finques privades que permeten que la carrera passi per dins les seves propietats, i també a Protecció Civil de Montuïri.

Les inscripcions a la III Cursa Popular Memorial Margalida Ferrer Frau es poden realitzar a través del següent enllaç: http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=1264394