dimecres, 8 de juliol de 2015

Exposició "Ventalls de Montuïri"

Amb motiu de les festes de Sant Bartomeu d’enguany, tractam de presentar una exposició de ventalls, que només es pot fer amb la col·laboració dels veïns i veïnes del municipi. Són moltes les persones de Montuïri que, amb bon gust i cura, guarden alguns d’aquests objectes i trobam que seria interessant veure’n una selecció.

Els ventalls són objectes simpàtics i vénen de molt antic i de pertot arreu. També són molt útils i decoratius. N’hi ha de moltes castes: d’home, de dona o d’infant; de noces, de baptisme i de primera comunió; de festa i de dol...

Per això, si us fa ganes, podeu dur els vostres ventalls a la Casa de la Vila els dilluns i els dimecres de les 9 a les 13 hores fins el proper dimecres 29 de juliol; na Joana Maria Rossinyol els recollirà i donarà un rebut a cadascú que en dugui.

Els ventalls estaran exposats de dia 14 a dia 25 d’agost a la recepció de l’Ajuntament.

Per força haurem de fer una selecció dels ventalls que ens dugueu, però quedarà a l’Arxiu/Biblioteca Municipal una fitxa i una foto de cadascun d’ells.

Tant els ventalls que s’exposin com els que no se seleccionin, es podran recollir dia 27 d’agost de les 9 a les 13 hores a la Casa de la Vila.