dimecres, 20 de maig de 2015

Dia de platja i esport per joves


Des del servei de dinamització juvenil del Local Jove de Montuïri (Ajuntament de Montuïri) s'ha organitzat la sortida DIA DE PLATJA I ESPORT a la localitat de Sa Ràpita el dia 6 de juny de les 9 a les 18.00 hores.

En aquesta sortida, els joves podran practicar els esports pàdel surf, voleibol platja i flag - rugby, activitats esportives disposades per a l’ocasió pel Consell de Mallorca les quals comptaran amb monitors experts que ensenyaran als participants aquestes disciplines per a què posteriorment les puguin practicar. Aquestes activitats esportives duraran de les 10 a les 13 hores; per tant, després hi haurà temps per dinar i gaudir del sol, la mar i la platja fins a l’hora de tornar cap a Montuïri.

•DIA DE LA SORTIDA: DISSABTE 6 DE JUNY DE 2015
•HORA DE LA SORTIDA: 9.00 HORES
•LLOC DE LA SORTIDA: AVINGUDA DEL DAU. TRANSLLAT A SA RÀPITA AMB UN AUTOCAR DISPOSAT PER L’AJUNTAMENT.
•HORA DE LA TORNADA: 18.00 HORES (APROX.)
•LLOC DE LA TORNADA: AVINGUDA DEL DAU. 
•MATERIAL NECESSARI QUE HAN DE DUR ELS PARTICIPANTS: AIGUA, DINAR, PROTECCIÓ SOLAR; A MÉS DE TOT EL NECESSARI PER PASSAR UN DIA A LA PLATJA (BANYADORS, TOVALLOLA, ETC.).
•DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA: AUTORITZACIÓ PATERNA EN EL CAS DELS MENORS D’EDAT (la qual vos poden descarregar AQUÍ) I FOTOCÒPIA DEL DNI I DE LA TARGETA DE LA SEGURETAT SOCIAL
•COST: 10 EUROS

Els interessats/des es poden inscriure en el Local Jove (Plaça del Dau, s/n) els dimecres i divendres de 15 a 19.00 hores. El darrer dia per inscriure’s és el dimecres 3 de juny de 2015. En el moment de la inscripció s’ha d’entregar la documentació i pagar el cost de la sortida.

A l’excursió, els participants aniran acompanyats de la dinamitzadora juvenil del Local Jove. En el cas de què el nombre de participants sigui elevat, s’incorporaria un segon o tercer monitor/a.

Per a qualsevol dubte o qüestió, podeu posar-vos en contacte amb la dinamitzadora juvenil al telèfon 971 64 41 25 (demanant per na Joana Maria) o enviant un correu-e a localjove@ajmontuïri.net