dimecres, 11 de març de 2015

Sortida per anar a jugar a paintball


Des del servei de dinamització juvenil del Local Jove de Montuïri s'ha organitzat una sortida per anar a jugar a paintball. El paintball (la traducció literal al català és "bola de pintura") o guerra de pintura, és un esport en què els participants fan servir escopetes d'aire comprimit anomenades marcadors per disparar petites boles de pintura contra els altres jugadors. En essència, és un joc de persecució en el que els jugadors tocats per boles de pintura durant el joc són eliminats.

La sortida tindrà lloc dissabte 28 de març a Sa Pobla on hi ha el Paintball Fantasy. Partirem a les 15.00 hores del Dau per traslladar-nos a Sa Pobla amb autocar; la tornada serà damunt les 19.00 hores (aproximadament). 

Els interessats/des es poden inscriure en el Local Jove (Plaça del Dau, s/n) els dimecres i divendres de 15 a 19.00 hores. El darrer dia per inscriure’s és el dimecres 25 de març de 2015. En el moment de la inscripció s’ha d’entregar la documentació necessària (autorització paterna/materna pels participants menors de 18 anys que podeu descarregar-vos AQUÍ o sol·licitar-la a la dinamitzadora juntament amb una fotocòpia del carnet d’identitat i de la targeta de la seguretat social) i pagar el cost de la sortida (20 euros).

A l’excursió, els participants aniran acompanyats de la dinamitzadora juvenil del Local Jove. En el cas de què el nombre de participants sigui elevat, s’incorporaria un segon monitor.

Per a qualsevol dubte o qüestió, podeu posar-vos en contacte amb la dinamitzadora juvenil enviant un correu-e a localjove@ajmontuïri.net o telefonant a l'Ajuntament i demanat per ella els matins de dilluns a dijous.

És necessari arribar a un mínim de participants per a què la sortida finalment es realitzi.


A continuació podeu veure algunes fotografies de la mateixa sortida que realitzarem l'any passat i que tan agradà als participants!