dilluns, 16 de febrer de 2015

Rua 2015

El passat dissabte tingué lloc la rua de la vila. Sens dubte, una festa d'allò més divertida gràcies als nombrosos participants els quals, amb les seves disfresses, omplen els nostres carrers de color i alegria. Moltes hores de feina, dedicació i implicació dels partícips per tal d'elaborar un extraordinari vestuari original i colorit. Paones reals, homes i dones de l'època Medieval, Pepas Pig, gàngsters, mags i conills, russes, jugadors de futbol americà amb les seves animadores, guarda real anglesa, motoristes, Minions, titelles,.. arribaren a la Plaça Major per tal de mostrar el treball realitzat i, sobretot, passar-s'ho bé. També, com és costum, es comptà amb la participació reivindicativa dels quintos i quintes.

Els participants:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El premi en la categoria de les carrosses fou per "Monturrussa". "Paones extra reals" i "El món Pig" obtingueren els premis com a millors comparses. 

Els premiats:
 
 
 


El batle els hi entregà el premi:

 
 

Ja per la nit, els quintos i quintes del 1997 havien preparat una gran rua nocturna amb els grups Estrella del Sud, Lo pegatino, The Cassettes i APG. Moltes persones, locals i externes, acudiren a la carpa del Dau disposada per l'Ajuntament amb la seva disfressa.

Enhorabona a tots/es els participants de la rua i als quintos i quintes del 1997!

En el següent enllaç podeu veure més fotografies de les disfresses de la rua: FOTOGRAFIES RUA 2015