divendres, 16 de gener de 2015

L’agrupació de teatre Montlliri entregà una donació econòmica al Grup d’Acció Social de la parròquia de Montuïri


El passat 31 de desembre de 2014, en el marc de les festes de Nadal, els membres del grup teatral Montlliri volgueren aportar el seu granet d’arena en l’ajuda a les persones més necessitades de la localitat de Montuïri. Per això, entregà la recaptació de les entrades de la seva última actuació al Grup d’Acció Social de la parròquia, una agrupació sensibilitzada amb els més desafavorits del municipi que treballa per a què les famílies amb menys recursos comptin amb els producte bàsics i de primera necessitat.

Recordem que el grup de teatre participà en la commemoració del centenari de la Sala Mariana representant–hi, el passat mes de setembre, l’obra teatral “L’amo de Son Magraner” dirigida per Martí Ferrer i Xisco Ramis.

Així, el benefici extret d’aquesta funció, més de tres-cents euros, s’ha facilitat íntegrament en aquesta agrupació social de la parròquia per a què ells en gestionin el seu ús amb la finalitat d’ajudar als qui ho necessiten.

A l’acte d’entrega, el rector de Montuïri agraí als membres del grup Montlliri la seva bona voluntat en pro dels més desafavorits; per altra banda, des de l’agrupació teatral es manifestà la gratitud vers el consistori per haver organitzat i gestionat la commemoració d’aquest espai que, finalment, ha fet possible aquesta donació.

A continuació teniu més fotografies de l'acte: