dimecres, 28 de gener de 2015

Els comerciants de Montuïri entregaren el premi de la Campanya de Foment del Comerç Montuïri, Nadal 2014-2015


Els comerciants de la localitat juntament amb el consistori han dut a terme una campanya nadalenca de foment del sector comercial la finalitat de la qual era dinamitzar i impulsar el petit comerç local a través de la fidelització de clients i l’augment de visites i vendes en els comerços durant les festes de Nadal.

Pràcticament la totalitat dels comerciants del poble van col·laborar per a confeccionar una panera composta amb els seus propis productes o serveis; l’Ajuntament també participà incorporant-hi una cafetera Nespresso, una capsa de cava i la panera que guarneix aquest especial premi.

El sorteig es realitzà el passat 5 de gener de 2015, dia de l’arribada dels Reis Mags a Montuïri, i el guanyador fou el veí Biel Mateu; la fusteria Toni Verger fou el comerç que repartí la papereta guanyadora.

L’entrega del premi tingué lloc dia 8 de gener en un acte en què comerciants i autoritats locals feren l’entrega de la panera a l’afortunat per, posteriorment, realitzar un sopar de germanor a càrrec de l'Ajuntament.

Des del consistori es valora molt positivament aquesta campanya ja que govern i empresaris locals han treballat conjuntament per a desenvolupar aquesta proposta; és per aquest motiu que el batle agraí als negocis participants el seu interès i ganes en el desenvolupament de les iniciatives sorgides de les reunions del teixit empresarial que es celebren periòdicament amb el consistori.