divendres, 19 de desembre de 2014

Mans balladetes, espectacle infantil


Arriba a Montuïri l'espectacle infantil MANS BALLADETES! Es tracta d'una funció on la pallassa Gangui ens fa viure un ventall d’accions fantàstiques plenes d’humor i màgia, amb l’ajuda de petits personatges i objectes, una obra que enlluerna a grans i petits.

La funció tindrà lloc diumenge diumenge 4 de gener a les 17.30 hores a la Sala Polivalent del Molinar.

L'entrada és solidària, és a dir, cada persona fa una donació lliure que anirà a benefici de l'Associació Sonrisas Médicas.

L’autora, Mª del Pilar Gimeno i Domènech, amb una llarga trajectòria com autora de textos teatrals i gran coneixedora del món i pensament infantil, desenvolupa amb molta tendresa i sensibilitat i d’una manera lúdica i fantasiosa una obra divertida, màgica i plena d’humanitat.
Un espectacle interactiu per a tota la família que amb una posada en escena senzilla i delicada, connecta amb la innocència dels infants i els transporta bocabadats a un univers ple de fantasia, humor i creativitat.

L’espectacle fou estrenat a l’abril del 2008 a la Biblioteca de Sóller. S’han fet més de 150 representacions per a escoles i biblioteques de Mallorca. També ha estat representat al VI Festival Circ de les Cultures, al XIII Festival Internacional de Teresetes i en el marc del XXXVII Festival Internacional Cervantino Callejero del Cleta. 

Aquí teniu alguns comentaris sobre l'obra:

“Veure actuar a Maria Pilar Gimeno és un autèntic plaer. Les seves interpretacions destil·len passió per les arts escèniques. Quan es vesteix de pallassa, el món somriu, tot un repte en els temps que corren”. MARIA DE LA PAU JANER – Periodista i escriptora. (25.11. 2012 Última Hora).

“Molt bonic, lleuger, delicat, en una paraula, ple de poesia. Indubtablement un gran èxit”. WALTER BROGGINI - Titellaire, Itàlia. (20.06.2013).

“Tota la sala es transforma en una única entitat, li succeeix a un li succeeix a tots”. MARGAUX ZERBAT - Actriu, França. (03.03.2013).

”La simplicitat i veracitat de les seves històries, transporta als adults i captiva els nens". LILIANA RUIZ – Programadora Cultural, Suïssa. (13.10.2012).

A continuació podeu veure un vídeo sobre aquest espectacle:


Fitxa tècnica:
- Pallassa: Mª del Pilar Gimeno i Domènech
- Músic: Gregori Negre Bover (Acordió i guitarra)
- Direcció: Mª del Pilar Gimeno i Domènech
- Durada: 40-45 min.
- Públic: infantil i familiar