dimarts, 23 de desembre de 2014

L'Ajuntament de Montuïri concedeix una subvenció a l'Athlètic Club MontuïriEl Consistori va comunicar al president del nou club de futbol montuïrer, l'Athlètic Club Montuïri, creat a principis d'any per joves locals, l'entrega d'una subvenció de mil cinc cents euros.

Aquesta agrupació esportiva havia sol·licitat la inclusió del club en el Pressupost 2014 per tal de poder rebre algun import públic però el Pressupost estava tancat abans de la constitució formal del mateix i, per aquest motiu, la inclusió sol·licitada per part del club en els Pressuposts 2014 no es va poder dur a terme. Des del Consistori es va informar de les actuacions necessàries per tal de formalitzar la seva constitució municipal i, d'aquesta manera, poder formar part del Pressupost 2015.

No obstant això, sent que s’aproxima el final de la liquidació i es tancarà el Pressupost 2014 amb un balanç positiu, per part de l’Equip de Govern i, en concret, de la Regidoria d‘Esports, hi ha hagut la voluntat de donar la quantitat total de mil cinc cents euros a l’Athlètic Club de Montuïri i que, d’aquesta manera, aquest club pugui tenir una subvenció municipal en aquest primer any de la seva constitució igual que la resta d'associacions o agrupacions locals tot i que no fou inclòs en el Pressupost 2014.

Aquesta actuació municipal té la finalitat de donar una mà a un club que ha engegat aquest projecte esportiu aquest any i, d'aquesta manera, poder ajudar al seu desenvolupament i seguiment.