dimarts, 9 de desembre de 2014

Campanya de Foment del Comerç – Montuïri, Nadal 2014-2015


Ja ha arrancat la nova Campanya de Foment del sector comerç la finalitat del qual és dinamitzar i impulsar el petit comerç local a través de la fidelització de clients i l’augment de visites i vendes en els comerços durant les properes festes de Nadal.

El passat dijous 4 de desembre va tenir lloc a l’Ajuntament la presentació d’aquesta iniciativa municipal en la qual el batle agraí la participació del teixit comercial i el seu interès i ganes en el desenvolupament de les iniciatives que es proposen.

Pràcticament la totalitat dels comerciants del poble han col·laborat per a crear, entre tots, una gran panera amb els seus propis productes o serveis i que es sortejarà entre la clientela. Per altra banda, l’Ajuntament també ha participat en la seva creació de la panera incorporant-hi una cafetera Nespresso i una capsa de cava.

Cada comerciant regalarà un total de 50 paperetes als seus clients i aquests hauran de dipositar els seus tiquets dins una urna preparada per a l’ocasió i localitzada a les oficines de l’Ajuntament des del 9 de desembre al 2 de gener. El sorteig es realitzarà dia 5 de gener de 2015 durant l’arribada dels Reis Mags a Montuïri. La panera també està exposada a les oficines municipals per a què tots els veïns i veïnes la puguin veure.

A continuació podeu consultar els comerços adherits a la campanya: Alimentació Ribas, Barber Can Toni, BdB Manera, BigMat Verger, Clínica Novo Dent, Clínica Veterinària Montuïri, Farmàcia Servera, Forn Can Joan, Forn Can Salat, Fusteria Tomeu Rigo, Vidrieria Montuïri, Fusteria Toni Verger, Rudema, Jerònia Sampol, Papereria Caló, Perruqueria Inés, Perruqueria i estètica Cerdà, Perruqueria i estètica unisex Descambuix, Podòloga Margarita Payeras, Ca ses Xoroies, Taller automòbils Biel, Taller automòbils Coll - Expósito. 

Imatge de la panera:

Imatges de la presentació de la campanya que va tenir lloc el passat dijous:

Imatge del cartell de la iniciativa: