dijous, 27 de novembre de 2014

Presentació del II Tapa Tren i la II Setmana Gastronòmica (Fira de Sa Perdiu 2014)


La nostra vila es prepara per celebrar la XXXVI Fira de Sa Perdiu per això avui dematí ha tingut lloc a la Casa de la Vila la presentació del II Tapa Tren i de la II Setmana Gastronòmica. 

A l'acte hi han assistit els restauradors participants juntament amb el batle, Jaume Bauçà, i la Regidora d’Infància, Joventut i Festes, Catalina Maria Ribas.

En primer lloc, Jaume Bauçà ha agraït la col·laboració i bona predisposició de tots els present per a dinamitzar el nostre poble i fer feina amb el Consistori per a què iniciatives com aquestes es tirin endavant i siguin beneficioses pel sector empresarial del poble i també pels veïns i veïnes.

El II Tapa Tren es celebrarà dissabte 6 de desembre. Es tracta d'una ruta de tapes pels bars i restaurants de la vila amb una peculiaritat: el servei d’un tren per a realitzar els desplaçaments disposat pel Consistori. Els establiments participants són: Ànima, Sami, Son Bascós, Ca’n Xorri, Cent 80, Es Molí, Ca na Poeta, Es Revolt, Forn Ca’n Joan, S’Embut i, finalment, també Ca'n Pieres. El cost de les tapes serà d’un euro i s’espera que la participació sigui força elevada ja que, l’any passat, tot i que el temps no acompanyà, els montuïrers i montuïreres es bolcaren amb aquesta saborosa iniciativa.

A continuació teniu algunes de les tapes que s'han presentat:


Per altra banda, de dissabte 28 de novembre a diumenge 7 de desembre tindrà lloc la II Setmana Gastronòmica de la Fira de Sa Perdiu 2014, una proposta culinària en la qual diferents restaurants locals ofereixen un exquisit menú propi per un cost de quinze euros (aigua i vi de la casa inclosos). Els restaurants participants són: el Puig de Sant Miquel (MENÚ: arròs brut, bacallà  amb salsa de tomàtiga amb esclata-sangs i púding de cafè), Ca’n Xorri (MENÚ: canelons d’espinacs, salmó o rellom de porc (a triar) amb salsa de pebres confitats i tarta de brossat amb mel), Ses Jardines (MENÚ: arròs brut, bacallà frit amb alls i gelat amb gató), S’Hort des Pont (MENÚ: fideus amb gató, escaldums de pollastre amb pilotes i flam de poma), Es Revolt (MENÚ: burballes amb llebre, perdiu de fira i banofee), Es Molí (MENÚ: pastís de pasta de full farcit amb xampinyons i bolets al parmesà, ànec confitat amb salsa d’albercoc, panses i pinyons i gelat artesà al gust) i Ca’n Antonio (MENÚ: entrants ibèrics, “carrillera de ibérico al jerez” i flam o púding. Aquest menú té un cost de 18€).

A continuació teniu algunes dels plats presentats:


Reporters d'IB3 han vingut a cobrir aquesta convocatòria i han entrevistat als participants:


Finalment, ha estat el moment de brindar tot desitjant el bon funcionament de les iniciatives i de fer-se la fotografia de família!