divendres, 7 de novembre de 2014

Millora de l’asfalt d’alguns carrers del poble


Aquesta setmana el Consistori ha dut a terme una sèrie d’actuacions per a millorar els carrers i la circulació del municipi. Per una banda, s’han arreglat diferents trams d’alguns carrers que presentaven deteriorament o irregularitats; aquests carrers són el de Baix, el del Pujol, el carrer Vanrell i també l’avinguda del Dau. 

A més a més, s’ha senyalitzat un pas de vianants a l’entrada del poble des de Porreres, just a l’inici de l’avinguda del Dau.

Per altra banda, per tal de regular la correcta circulació dels vehicles a l’entrada de la localitat des de les instal·lacions esportives, s’han creat dos guals. Alguns bars i restaurants situats en aquesta via havien comentat l’excés de velocitat que es comet habitualment en aquesta entrada al poble i, després de les preguntes suscitades al respecte a la darrera sessió plenària, el batle es va comprometre a solucionar aquesta incidència. Així, s’espera que la ubicació d’aquests dos guals, un dels qual també inclourà un pas de zebra per a facilitar la circulació dels vianants, eviti que els automòbils entrin tan aviat al poble.