divendres, 28 de novembre de 2014

II Setmana gastronòmica


Demà, dissabte 29 de novembre, arranca la II Setmana Gastronòmica - Fira de Sa Perdiu 2014! Després de provar l'experiència de l'any passat, enguany es torna repetir aquesta proposta gastronòmica que ens permetrà provar els exquisits menús que els restaurants locals han preparat especialment per a l'ocasió! Els meús tenen un cost de 15 euros i hi entra l'aigua i el vi de la casa. Teniu fins diumenge dia 7 per degustar-los!

Els restaurants participants són:
- Puig de Sant Miquel (MENÚ: arròs brut, bacallà amb salsa de tomàtiga amb esclata-sangs i púding de cafè).
- Ca’n Xorri (MENÚ: canelons d’espinacs, salmó o rellom de porc (a triar) amb salsa de pebres confitats i tarta de brossat amb mel).
- Ses Jardines (MENÚ: arròs brut, bacallà frit amb alls i gelat amb gató).
- S’Hort des Pont (MENÚ: fideus amb gató, escaldums de pollastre amb pilotes i flam de poma).
- Es Revolt (MENÚ: burballes amb llebre, perdiu de fira i banofee).
- Es Molí (MENÚ: pastís de pasta de full farcit amb xampinyons i bolets al parmesà, ànec confitat amb salsa d’albercoc, panses i pinyons i gelat artesà al gust).
- Ca’n Antonio (MENÚ: entrants ibèrics, “carrillera de ibérico al jerez” i flam o púding. Aquest menú té un cost de 18€).