dijous, 13 de novembre de 2014

Curses populars a Montuïri


L'atletisme es va consolidant com un dels esports estrella en el nostre poble; en solitari o en grup, no és gens estrany veure diàriament corredors i corredores entrenant pels carrers o camins del nostre poble; així ho demostra també la creació de grups aficionats en aquest esport que de cada vegada es van fent més multitudinaris i reuneixen a gent, joves i més majors, per gaudir tots plegats d'aquest esport i fer algun que altre sopar o dinar.

Les sortides per a participar a curses populars de diferents pobles de l'illa són assídues però el proper mes de desembre no serà necessari sortir del municipi ja que Montuïri serà l'escenari de dues carreres patrocinades per establiments locals.

La primera serà la IV Cursa Popular 10 km S'Hostal de Montuïri 2014 que es celebrarà el dissabte de la Fira de Sa Perdiu, dia 6 de desembre, a les 11.00 hores davant del Bar S'Hostal. La cursa, que consta de 10 quilòmetres pels carrers i camins de la nostra localitat, compte amb distintes categories i, a més a més, a partir de les 9.00 hores hi haurà jocs i carreres infantils per a què els més petits també puguin gaudir d'aquest esport. Aquesta carrera està patrocinada per S'Hostal i l'organitzen i col·laboren el Club d'Atletisme Montuïri i l'Ajuntament.

Per altra banda, dia 14 de desembre tindrà lloc la Duatló Popular de Montuiri 2014 la qual combina 5 quilòmetres de carrera, 15 amb bicicleta de muntanya i 5 més de carrera. La sortida serà a les 10.00 hores davant el bar Cent 80 el qual patrocina i organitza, juntament amb l'Ajuntament de Montuïri, aquesta duatló.

A continuació teniu els cartells d'ambdós esdeveniments esportius amb tota la informació!I aquí teniu els dos enllaços per a poder-vos inscriure a les curses:


 
Vos hi esperam!