dimecres, 8 d’octubre de 2014

Montuïri compta amb una variada programació d’activitats


Els montuïrers i montuïreres podran gaudir d’un ampli ventall d’activitats al llarg d’aquest nou curs ja que moltes entitats, associacions i empreses locals o externes han programat i organitzat un conjunt d’activitats ja siguin artístiques, esportives o formatives per a què veïns i veïnes puguin formar-se o, simplement, passar agradablement el seu temps lliure o d’oci.

El Consistori ha cedit diferents espais per a possibilitar l’execució d’aquestes activitats com són Ca Ses Monges, la sala situada a baix de l’Ajuntament i, per primera vegada, la nova sala de l’edifici situat a la Plaça del Dau i conegut popularment com el “Local Jove”. 

Recordem que l’Ajuntament de Montuïri va dur a terme la reforma de la planta baixa d’aquest l’edifici, que antigament incorporava uns vestuaris en desús, per convertir-la en una sala polivalent. D’aquesta manera, ara hi ha una única sala, espaiosa i pràctica, amb la finalitat d’oferir un espai que pugui ser utilitzat per a diferents usos o incloure les diverses activitats que es puguin originar; així, poc temps després d’haver-la reformat, ja tindrà una ocupació plena tots els horabaixes de dilluns a divendres i també alguns matins. La seva situació dins el municipi la converteix en un recinte pràctic, avinent i accessible. 

Podeu trobar la programació de gran part d'aquestes activitats a una entrada anterior d'aquest mateix bloc: