dijous, 2 d’octubre de 2014

L'Ajuntament torna oferir el servei gratuït d'aprenentatge de tècniques d’estudi pels alumnes de primària durant el curs 2014-2015El Consistori disposarà per tercer any consecutiu l’activitat extraescolar de tècniques d'estudis pels alumnes de primària al llarg del present curs escolar.

Es tracta d'un servei públic gratuït per a cobrir les necessitats de l’alumnat que tingui dificultats a l’hora d’estudiar o que simplement vulgui millorar les seves capacitats i habilitats. L’objecte és potenciar les possibilitats de cada individu aportant-li eines que li permetin aprofitar les oportunitats que li ofereix l’educació al llarg de la vida, capacitar-lo per a treballar en equip, dotar-lo d’autonomia i responsabilitat personal, ensenyar-li el camí per a exercitar la memòria, el raonament, l’aptitud per a comunicar, etc.

El taller es realitzarà a les instal·lacions del CEIP Joan Mas i Verd tots els dilluns lectius de 16 a 17 hores iniciant-se a partir del proper 6 d’octubre del 2014. Els alumnes que ho desitgin poden adherir-se a l’activitat mitjançant la corresponent inscripció a l'Ajuntament de Montuïri.

Aquesta actuació s’emmarca dins el conjunt d’activitats dutes a terme pel Consistori per a fomentar la conciliació familiar i laboral dels pares i mares de la nostra localitat.