dimecres, 1 d’octubre de 2014

Efecte Glacial arriba a Montuïri


El proper 26 d'octubre a les 19.00 hores a la Sala del Molinar tindrà lloc la representació teatral Efecte Glacial on hi participa el jove montuïrer Mateu Bauçà. Les entrades de l'obra tenen un cost de dos euros i es poden aconseguir a l'Ajuntament de Montuïri.

L'autor de l'obra, Carles Casas, ens convidarà a deixar-nos portar per la història de dues persones molt concretes, en un lloc molt concret i en un dia molt concret de les seves vides. Què passa si ajuntem a l'escenari a un "cobrats del frac" disfressat de pingüí i a una noia del més peculiar vestida amb colors "fluor"? La barreja ja és explosiva de per però si a sobre hi afegim un odi directe entre ells dos ja tenim la cirereta del pastís.

"Efecte glacial" és un diàleg entre aquests dos personatges, però el que comença per ser una conversa plena de retrets i bromes sense importància acaba sent un ventall de paraules destructives que han viscut durant molt de temps al cap aquestes dues persones. I és que les males vivències que ens presenta la vida es van amuntegant i s'acaben per convertir en un món de traumes, pors i complexos que ens acompanyen durant tota la nostra existència.


ACTORS: Marina Lumeras i Mateu Bauçà.
DIRECCIÓ I DRAMATÚRGIA: Carles Cases.
ESCENOGRAFIA: Jordi Casas i companyia "A correcuita".
VESTUARI: Ester Bolet i companyia "A correcuita".
GRAVACIÓ DE LA MÚSICA: Sergi Ayuso (Tècnic) i Mateu Bauçà (Piano).
FOTOGRAFIA I DISSENY GRÀFIC: Carles Cases i Mateu Bauçà.
REGIDORIA: Patricia Diaz.
COMPOSICIÓ DE LA B.S.O: Mateu Bauçà.