dijous, 16 d’octubre de 2014

Contes de butxaca


Dins del conjunt d'espectacles per a infants organitzats per la Biblioteca Municipal de Montuïri, a través de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca, tindrà lloc la funció Contes de butxaca a càrrec d'Emmanuel Danet, un actor francès catalanoparlant, resident a Mallorca i molt aficionat a la lectura.

Aquest actor realitza espectacles basats en  llibres, contes, llegendes, ... Contes de butxaca, concretament, està basat en contes de Gianni Rodari.

La funció serà representada el proper dimecres 29 d'octubre a les 18.00 hores a la Sala del Molinar. És una activitat gratuïta.

La resta d’actuacions programades, de les que més endavant vos donarem més informació són:

BUM BUM RING RING: teatre de teresetes de la companyia Teresetes Migjorn que tindrà lloc dia 6 de novembre a les 17.30 hores a la Sala del Molinar.

CANTANT ANIMALADES: de la companyia Centimets Teatre que es realitzarà dia 19 de novembre a les 18.00 hores a la Sala del Molinar.

Per altra banda, ahir, dimecres 15 d'octubre, va tenir lloc el primer d'aquest conjunt d'esdeveniments: l’obra de teatre El professor Sorpreses, na Lluna i els lleons dirigida per Josep Lluís Gallardo de la companyia Teatre de Butxaca. El professor Sorpreses, na Lluna i els lleons explica la història de la cusseta del professor Sorpreses que es creia una lleona.

Molts nins i nines, acompanyats pels seus pars i mares, van acudir al Molinar per a poder gaudir d'aquest espectacle.