dimecres, 17 de setembre de 2014

I Excursió jove amb bicicleta de muntanya


El Local Jove, el servei de dinamització juvenil de l'Ajuntament, ha organitzat una excursió amb bicicleta de muntanya pels voltants de Montuïri per a joves.

IMPORTANT: L'excursió finalment serà DISSABTE 27 (i no diumenge 28). La partida serà igualment a les 9.00 hores del Dau.


A continuació teniu tota la informació ACTUALITZADA:

DIA: dissabte 27 de setembre de 2014.

LLOC: partida del Dau.

DURADA: de 9.00 a 12.00 hores aproximadament (3 hores).

DESCRIPCIÓ: Sortida amb bicicleta de muntanya pels voltants de Montuïri. La major part del recorregut serà per camins i terreny irregular, no per carretera. La sortida tindrà una durada d’unes 3 hores tot i que realitzarem una pausa per berenar i descansar una mica. La ruta, el nivell de dificultat i la durada s'acabarà de concretar en saber l'edat i condicions físiques dels joves inscrits; per tant, entre dia 24 i el dia abans de l’excursió, penjarem la ruta concreta de l’excursió juntament amb el nivell de dificultat i la durada.

PREU: ACTIVITAT GRATUÏTA

INSCRIPCIONS: en el Local Jove fins el proper dimecres 24 de setembre de 2014. Per inscriure’s s’ha d’emplenar el full d’inscripció pertinent (en el cas dels menors d’edat, ha d’estar signat pel pare/mare).

MATERIAL NECESSARI QUE HAN DE DUR ELS PARTICIPANTS: bicicleta de muntanya, casc (obligatori), berenar i aigua.

Activitat per a joves majors de 12 anys.


Per saber més informació sobre l’activitat no dubteu en posar-vos en contacte amb el Local Jove de Montuïri: en el mateix local (dimecres i divendres de 15 a 19 hores), a l’Ajuntament de Montuïri (dilluns, dimecres i dijous de 9 a 13 hores) o deixant un missatge al mail localjove@ajmontuiri.net