dimarts, 26 d’agost de 2014

L’esport montuïrer amb Protecció CivilLa labor realitzada pels membres de Protecció Civil, en aquest cas, entorn als esdeveniments esportius, ha volgut ser premiada per dues entitats del poble.

Biel Ferrer, membre organitzador de la II Cursa Popular Memorial Margalida Ferrer Frau organitzada pels “Hombres Cabra” i l’Ajuntament, juntament amb Rafel Miralles, promotor de la Challenge de Primavera la qual celebrà una de les seves etapes en el municipi, van fer entrega el passat 20 d’agost a Bernat Fiol, president de Protecció Civil de Montuïri, d’un import econòmic el qual s’havia aconseguit d’ambdues carreres.
Aquesta quantitat econòmica es destinarà, tal com ha comentat el president de Protecció Civil, a la compra del material que l’agrupació requereix i necessita per a dur a terme les seves intervencions en els diferents esdeveniments en què col·labora, com per exemple, en aquestes dues curses.

A l’acte també hi han assistit el Regidor d’Esports, Biel Nicolau i Jaume Bauçà, batle de Montuïri, qui ha remarcat la satisfacció de veure com entitats i col·lectius de dins el propi poble s’ajuden i es donen suport els uns als altres. A més a més, també ha agraïts la seva participació, implicació i interès en fer de Montuïri un poble actiu amb diferents activitats, en aquest cas, esportives i fomentant l’esport entre els ciutadans i ciutadanes, joves i majors, locals i visitants.