dimarts, 5 d’agost de 2014

Final del III Torneig d’Estiu de Futbet


El passat divendres 1 d’agost va tenir lloc a la pista d’Es Dau la semifinal i la gran final del III Torneig d’Estiu de Futbet que organitza cada any el Local Jove.
El Torneig començà dia 25 de juny i s’ha anat jugant els dilluns, dimecres i divendres de les 21.00 a les 23.00 hores; tot i que algun partit s’ha modificat per adaptar-se a la disponibilitat dels equips participants.

Aquest any el Torneig ha comptat amb un total de vuit equips participaran: Ses Guatlleres, Sa Creu, Forn Ca’n Joan, els Hombres Cabra, la Banda de Música de Montuïri, Ca'n Topa, Atlético Nador i Adreri Atlético.

La semifinal la disputaren els Hombres Cabra i Adreri Atlético imposant-se finalment aquests darrers com a guanyadors del partit i, per tant, tercers del Torneig.

La final la jugaren Sa Creu i Forn Ca’n Joan; després d’un intens, emocionant i igualat partit entre ambdós equips, Forn Ca’n Joan van aconseguir avançar-se en el marcador assolint així la primera posició en el Torneig.

El batle i el Regidor d’Esports van fer entrega a l’equip guanyador de la copa del Torneig als satisfets i orgullosos joves jugadors.

Els quintos i quintes han posat un servei de bar tots els dies en què hi ha hagut partits en el recinte on antigament ja s’hi ubicava el bar durant els mesos de futbet ja que l’Ajuntament recentment l’havia arreglat juntament amb la reforma dels baixos de l’edifici d’Es Dau; recordem que es van eliminar els vestuaris existents per obtenir una única sala espaiosa amb la finalitat d’oferir un espai a disposició de tots els montuïrers i montuïreres. 

A CONTINUACIÓ TENIU MÉS FOTOGRAFIES DE L'ESDEVENIMENT: