dimarts, 29 de juliol de 2014

Trenta quatre joves realitzen la ja tradicional sortida en el parc aquàticJa és el tercer any que el Local Jove, el servei de dinamització juvenil disposat per l’Ajuntament de Montuïri, organitza una sortida a un parc aquàtic de l’illa durant els primers dies de l’estiu.

Aquest any l’activitat va tenir lloc la segona setmana del mes de juliol i comptà amb una extraordinària participació de trenta quatre joves que s’animaren a realitzar la sortida; la majoria d’ells d’edats compreses entre els tretze i quinze anys. El Local Jove, un servei encarregat prioritàriament a organitzar i gestionar activitats i esdeveniments de diferent indole pels joves del municipi, havia comptat els anys anteriors amb un grapat de nins i nines per a realitzar aquesta mateixa sortida però enguany la participació del jovent ha sobrepassat les previsions, sobretot tenint en compte les dimensions del nostre poble.

A les 11 del matí un autocar que havia disposat gratuïtament l’Ajuntament partia cap a Calvià amb els joves participants juntament amb els monitors; així, els partícips tan sols havien d’abonar el preu de l’entrada que, per les característiques de l’activitat, era més reduït que l’habitual, i dur el seu propi refrigeri ja que, sent que la tornada no es produiria fins a l’horabaixa, dinaren tots junts en el mateix parc.

Els joves s’ho passaren d’allò més bé llançant-se pels diferents tobogans d’aigua o nedant a les múltiples piscines del parc tot demanant als monitors si abans de finalitzar l’estiu hi podrien tornar!