dissabte, 26 de juliol de 2014

L’edifici d’Es Molinar de Montuïri es convertirà en un flux d’actes culturals durant l’estiu


Avui s’ha presentat a l’edifici d’Es Molinar un cicle d’actes encapçalats per una exposició de fotografia i pintura on hi han assistit els artistes organitzadors de l’activitat juntament amb el batle de la localitat, Jaume Bauçà, la regidora de Festes, Catalina Maria Ribas, i el regidor de Cultura, Rafel Miralles.

L’edifici situat a un emplaçament privilegiat en el poble de Montuïri serà utilitzat per albergar una exposició col·lectiva de fotografia i pintura de Gaizca Taro, Carmen Bellod i Jaume Murillo. L’exposició, que restarà oberta al públic del 26 de juliol al 29 d’agost, donarà peu a tot un conjunt de diferents actes culturals tot fent que Es Molinar sigui un flux cultural durant tots aquests dies d’estiu i enllaçant-se també amb les festes patronals de Sant Bartomeu.


Així, tal com explica Jaume Murillo, un dels impulsors d’aquesta iniciativa, s’ha xerrat amb les diferents associacions i entitats del poble i també amb diferents persones implicades en la vida cultural de Montuïri o de fora del municipi per a convidar-los a participar en l’esdeveniment aportant algun tipus d’intervenció relacionada cada una amb l’especialitat pròpia per a desenvolupar-la paral·lelament tot complementat l’exposició. Recitals de poesia acompanyats o no de música en viu, conferències, actuacions de grups musicals, xerrades, tasts de vins o mostres són alguns dels actes confirmats que complementaran aquesta iniciativa. A mesura que aquestes intervencions es confirmin l’organització les anirà publicant als diferents mitjans disponibles com, per exemple, el perfil dins la xarxa social Facebook creat especialment per a l’ocasió amb el nom “Centre Cultural Molinar Montuïri”.

Murillo ha agraït a l’Ajuntament de Montuiïri el seu suport en dur a terme aquesta iniciativa, deixant un emplaçament tan singular i apropiat per aquests tipus d’activitats com és l’edifici d’Es Molinar i també costejant els diferents materials publicitaris.

Per altra banda, el batle ha agraït la participació dels artistes i la seva implicació en enriquir culturalment Es Molinar, un espai que enguany tornarà albergar el tradicional sopar a la fresca en el marc de les festes patronals i, a més a més, enguany, com a novetat, també acollirà el pregó de les festes de Sant Bartomeu 2014; tot en conjunt fent que Montuïri pugui gaudir d’un recinte que sigui el centre i cor cultural del poble.

Cap comentari: